Nutmegger PR

Rovaniemellä toimiva Nutmegger PR on tarjonnut monipuolisia digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja viestintäratkaisujen palveluita vuodesta 2014 moninaisille yrityksille ja aloille Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa.

Nutmegger PR


HL_Group_logo

HL Group Oy on suurin tavarantoimittajamme. Lähes kaikki automaalituotteemme tulevat HL Groupilta, joka on Standox-automaalien maahantuoja.

HL Groupin toiminta on alun perin alkanut vuonna 1942, Helsingin Laakeri Oy-nimellä.

HL Group


3M_logo

Toimintaa yli 70 maassa ja yli 88 000 työntekijä, 3M on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista brändeistä. Scotch-teipit, Post-it-laput, Thinsulate eristeet vaatteissa, kaikki nämä ovat esimerkkejä 3M:n innovatiivisudesta ja jokapäiväisyydestä.

Meidän osalta Suomen 3M Oy kattaa tuotteet hiontaan, kiillotukseen, auton suoja-aineisiin ja suojaukseen.

Suomen 3M Oy


Motoral_logo

Vuonna 1958 perustettu Motoral Oy tarjoaa todella kattavan valikoiman autotarvikkeita ja automaaleja.

Motoral Oy:n toimittaa meille MIPA-automaalit. MIPA on erittäin tunnettu automaalivalmistaja Suomessa autoharrastajien keskuudessa, kiitos näyttävien erikoismaalien. Laajasta värikartastosta löytyy varmasti oikea väri, oli kyseessä sitten korjausmaalaus tai koko auton maalaaminen aivan uudella värillä.

Motoral Oy


Mirka_Logo_Yellow

Vuonna 1943 perustetun, täysin suomalaisen Mirkan laatu ja tuotetuntemus hiomatuotteiden parissa on vertaansa vailla. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme olla osana suomalaisen laatumerkin myyntiä ja toimintaa.
Mirkan hiomaverkko on ehdottomasti kokeiltava ja sitä kannattaa vertailla perinteiseen hiomapaperiin. Työn siisteys, helppous ja kustannustehokkuus on aivan omaa luokkaansa.

OY KWH MIRKA AB


Standocar

Yksi tärkeimmistä maalitarvikkeiden toimittajistamme on kotimainen perheyritys Stando-Car Oy, joka on toiminut maassamme non-paint tuotteiden jakelijana jo vuodesta 1989 lähtien. Heidän maahantuomansa tuotemerkit CARSYSTEMNOVATIOB-TECCAR TOOLRONIN TOOLSCOLADHAMACHNIELSEN ja TORNADOR ovat laadukkaita ja maailmalla tunnettuja, ammattikäyttöön valmistettuja.
Valikoimaan kuuluvat myös tuotemerkit  SATAWALLMEK ja ARJE.

Stando-Carin laajasta tuotevalikoimasta löytyvät myös maaliruiskut sekä isommatkin laitteet maalaamokäyttöön, kuin myös välineet esimerkiksi auton kiillon ylläpitoon.

Stando-Car